De heer Bouman stopt met spreekuur – Huisartsenpraktijk Bouman – Eerbeek

Terug naar overzicht

De heer Bouman stopt met spreekuur

Update dokter Hans Bouman

Helaas staat een ziekte als ALS nooit stil. Ik ben verder achteruit gegaan sinds mijn laatste bericht van afgelopen voorjaar en inmiddels volledig rolstoelafhankelijk. Mijn ademhalingspieren zijn verzwakt geraakt en daarom heb ik overdag een soort pijpje om te helpen met ademen en in de nacht een kapje. De beademing zit op de rolstoel gemonteerd en ik heb een armondersteuner. Hiermee kan ik nog redelijk “uit de voeten”.

Dankzij diverse hulpmiddelen en welwillende chauffeurs ben ik in staat geweest om de afgelopen 2 ½ jaar op aangepaste wijze naar de praktijk te gaan en nog wat spreekuur te doen. Door afname van mijn stemvolume en energieniveau heb ik begin november moeten beslissen om helemaal te stoppen met werken. Dat is heel erg jammer, maar we proberen er voor de komende tijd het beste van te maken.

Mijn vrouw Alexandra zal de komende tijd ook minder aanwezig zijn op de praktijk om wat meer thuis te kunnen zijn. In onze huisartsenpraktijk wordt de zorg gecontinueerd door 3 bekende gezichten: Wouter Wanders en Rens Gossen, huisartsen en Joanne Klein Nagelvoort, verpleegkundig specialist. Soms zullen we een (onbekend) waarnemer in moeten zetten. We vragen hiervoor uw begrip.

Nog steeds ontvangen we veel blijken van medeleven van onze patiënten en dat waarderen we enorm. Mocht u ons een berichtje willen sturen? Naast de praktijkdeur staat in de wachtkamer een speciale privébrievenbus.

Publicatiedatum: 22-11-2023