Vertrek dr. Tim Struijk en komst dr. Wouter Wanders – Huisartsenpraktijk Bouman – Eerbeek
Loenenseweg 88a 6961 CT Eerbeek Tel:0313-651400
Header afbeelding

Terug naar overzicht

Vertrek dr. Tim Struijk en komst dr. Wouter Wanders

Nadat we in de zomer van 2021 overrompeld werden door de ziekte van dr. Hans Bouman, konden we gelukkig al snel gebruik maken van de diensten van dr. Tim Struijk. Ruim anderhalf jaar heeft hij ons bijgestaan in de patiëntenzorg en voor veel patiënten is hij een vertrouwd gezicht geworden. Toch moeten we helaas afscheid van hem gaan nemen. Hoewel dr Bouman nog 2 ochtenden per week in de praktijk te vinden is, lukt het hem niet meer om een bijdrage te leveren aan alle andere taken die het praktijkhouder zijn met zich mee brengt. Omdat dr Struijk niet de ambitie heeft om, naast patiëntenzorg, ook deze rol op zich te gaan nemen, zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe collega.

We zijn heel blij dat we deze hebben gevonden in dr Wouter Wanders. Dit brengt de rust en stabiliteit waar de dokters Bouman, maar ook het hele team naar op zoek was.

Dr. Wanders is in 2017 afgestudeerd als huisarts aan de Universiteit te Utrecht. Sindsdien heeft hij ruim ervaring opgedaan als waarnemend huisarts in de regio Apeldoorn. Vanaf 1 mei komt hij 3 dagen per week bij ons werken. In het komende jaar gaan we samen onderzoeken of de match inderdaad goed is en hij zich voor vast als praktijkhouder aan Eerbeek zal verbinden.

 

Publicatiedatum: 17-04-2023