Avond, nacht en weekenddiensten – Huisartsenpraktijk Bouman – Eerbeek

Avond, nacht en weekenddiensten

Huisartsenpost

De waarneming ’s avonds, ’s nachts en in het weekend is geregeld door de huisartsenpost. Op de huisartsenpost werken alle huisartsen in de regio Apeldoorn samen. Ook uw eigen huisartsen draaien hier in mee. Deze dienst is uitsluitend bedoeld voor spoedgevallen die niet kunnen wachten tot de gewone spreekuurtijden.

www.huisartsenpostapeldoorn.nl

De huisartsenpost kan, als u daar toestemming voor heeft gegeven, informatie uit uw eigen medisch dossier inzien op het moment dat u contact heeft met een huisarts op de huisartsenpost.

Openingstijden

Iedere werkdag van 17.00 uur tot 8.00 uur, op zaterdag en zondag en op feestdagen.

Afspraken

U dient altijd eerst telefonisch contact op te nemen: 085-0791110. Houdt u uw verzekeringsgegevens bij de hand. De huisartsenpost zit in het Gelre Ziekenhuis te Apeldoorn.

Het adres

Albert Schweitzerlaan 31
7334 DZ Apeldoorn

Route

Als u vanuit Eerbeek via Beekbergen Apeldoorn binnenrijdt, gaat u op de grote rotonde linksaf de ring op. De eerstvolgende grote afslag links gaat naar het Gelre ziekenhuis. U kunt binnen Apeldoorn de borden Gelre Ziekenhuis volgen. Bij het ziekenhuis staat de route naar de Huisartsenpost goed aangegeven. U kunt vlak bij de ingang van de Huisartenpost (aan de achterzijde van het ziekenhuis) parkeren.

Waarneming

Wanneer de praktijk vanwege vakantie, nascholing of na een nachtdienst gesloten is, nemen de Eerbeekse huisartsen voor ons waar. Op de website en bij telefonisch contact met de praktijk geven we informatie bij wie u voor waarneming terecht kunt.